Flyveblad om ”Stop brændeafgiften” på Facebook

16. september 2013
Alex Møllbach og Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Flyveblad om Stop brændeafgiften.
Print flyvebladet og hæng det op hos din lokale købmand.
Deltag aktivt i kampen mod brændeafgiften:
  • Hent flyvebladet Støt kampen imod brændeafgiften (PDF-fil). Det fortæller kort om konsekvenserne af en brændeafgift og om facebooksiden "Stop brændeafgiften".

• Print flyvebladet ud og giv til det dine kunder, kollegaer, venner og familie.

• Hæng flyvebladet op i den lokale købmand, skole og sportshal.
Formålet er at sprede kendskabet til brændeafgiftens konsekvenser og til facebooksiden. Enhver hjælp er meget værdifuld for den gode sag. Mange tak.

Facebooksiden "Stop brændeafgiften" er platform for kampen imod brændeafgiften

Formålet med "Stop brændeafgiften" er at sprede viden om konsekvenserne af en brændeafgift så Folketinget ikke vedtager den.

Facebooksiden samler argumenter, dokumentation og allierede imod brændeafgiften - og spreder budskaber til en meget bred skare af interesserede. Der lægges nyt stof på siden dagligt, og når den politiske kamp om afgiften spidser til på Christiansborg (højst sandsynligt i oktober), vil udviklingen blive rapporteret tæt på facebooksiden.

Siden kan læses af alle, også selv om man ikke har en profil på facebook. For at deltage i debatten og støtte sagen ved at trykke "synes godt om", skal man dog have en profil. Vi håber at mange tusinde vil ”synes godt om” inden Folketinget skal stemme om brændeafgiften.

Del indhold fra siden med dine facebookvenner. Foreslå dem alle at ”synes godt om” siden. Og skriv selv på siden.

Hvis du selv har en hjemmeside, så link til www.facebook.dk/stopbraendeafgiften

Bag facebooksiden står....

Siden blev åbnet 10. september og fik straks en flyvende start i form af mange tusinde "synes godt om"-tilkendegivelser.