Invitation: Debatmøde og skovkredsmøde i Sydlige Jyllands Skovkreds

14. februar 2013
Mogens Lunde og Jesper Fink, formand og næstformand for Sydlige Jyllands Skovkreds

Naturstyrelsen inviterer til debatmøde og Skovforeningen inviterer til skovkredsmøde torsdag den 13. marts 2014 klokken 13.00 – 16.00, på Vejen Gæstgivergård, Fr. D. 7’s Gade 15, 6600 Vejen.

Debatmøde om skovprogram

På mødet vil Naturstyrelsen holde oplæg om arbejdet med det nye nationale skovprogram, som skal opdatere det seneste nationale skovprogram fra 2002 og sikre helhed og balance i skovpolitikken.

Efter Naturstyrelsens oplæg er der fri debat. Det er mødedeltagernes chance for tidlig indflydelse på processen som er planlagt til at vare resten af 2014.

Vi håber på mange deltagere på mødet - og mange gode, konstruktive og brugbare ideer til fremtidens skovpolitik i Danmark.

Skovkredsmøde

Efter debatten om skovprogrammet afholdes et normalt skovkredsmøde, hvor Skovforeningen blandt andet vil orientere om:
  • Ny minister for skovene, naturen og miljøet
  • Brændeafgiften: Hvad sker der?
  • Opfølgning på stormfaldene i 2013
  • Vandråd - og skovbrugets deltagelse i processen
  • Skovens Dag: Vær med.

Tilmelding nødvendig

Møderne er åbne for alle, og der er gratis adgang, kaffe og kage.

Af hensyn til serveringen beder vi om tilmelding til ia@skovforeningen.dk, senest 6. marts 2014.