Invitation: Debatmøde og skovkredsmøde i Sjællands og Storstrøms Skovkredse

14. februar 2013
Bo Jung og Anders Grube, formand og næstformand for Sjællandske Skovkreds

Naturstyrelsen inviterer til debatmøde og Skovforeningen inviterer til skovkredsmøde tirsdag den 25. marts 2014 klokken 13.00 – 16.00, på Gisselfeld Kloster, Gisselfeldvej 12, 4690 Haslev.

Debatmøde om skovprogram

På mødet vil Naturstyrelsen holde oplæg om arbejdet med det nye nationale skovprogram, som skal opdatere det seneste nationale skovprogram fra 2002 og sikre helhed og balance i skovpolitikken.

Efter Naturstyrelsens oplæg er der fri debat. Det er mødedeltagernes chance for tidlig indflydelse på processen som er planlagt til at vare resten af 2014.

Vi håber på mange deltagere på mødet - og mange gode, konstruktive og brugbare ideer til fremtidens skovpolitik i Danmark.

Skovkredsmøde

Efter debatten om skovprogrammet afholdes et normalt skovkredsmøde, hvor Skovforeningen blandt andet vil orientere om:
  • Ny minister for skovene, naturen og miljøet
  • Brændeafgiften: Hvad sker der?
  • Opfølgning på stormfaldene i 2013
  • Vandråd - og skovbrugets deltagelse i processen
  • Skovens Dag: Vær med.

Tilmelding nødvendig

Møderne er åbne for alle, og der er gratis adgang, kaffe og kage.

Af hensyn til serveringen beder vi om tilmelding til ia@skovforeningen.dk, senest 18. marts 2014.