Skriv ind til debatten om det nationale skovprogram

6. maj 2014
Sophie Walseth, Dansk Skovforening

Danmark skal have et nyt nationalt skovprogram i 2014. Det nye skovprogram skal sætte rammerne for den danske skovpolitik i årene fremover.

Naturstyrelsen har afholdt tre workshops hvor deltagerne har kunnet give indspil til det nye skovprogram:
  • Workshop I om skovenes træproduktion og driftsøkonomi (3. marts 2014)
  • Workshop II om skovenes samfundsmæssige funktioner (31. marts 2014)
  • Workshop III om skovenes biodiversitet (5. maj 2014).
Se det fulde program og oplæggenefra hver af de tre workshops.

Naturstyrelsen har også åbnet en offentlig debat på Facebook hvor alle kan kommentere og bidrage til det nationale skovprogram. Gå ind og skriv din mening eller giv en god idé.

Skovprogrammet ventes at blive sendt i høring i september 2014.

Tidligere nyheder i sagen

27. marts 2014
Efter skovkredsmøderne om Danmarks nationale skovprogram
Skovforeningens 4 åbne skovkredsmøder trak i alt 230 deltagere til debat med Naturstyrelsen. På baggrund af møderne har Skovforeningen udpeget sine foreløbige målsætninger for skovprogrammet.

4. februar 2014
Invitation: Debatmøder om det nationale skovprogram 2014
Naturstyrelsen inviterer til debatmøder i Skovforeningens skovkredse i marts for at få forslag og gode ideer med hjem til sit videre arbejde med Danmarks nationale skovprogram. Se mødedatoerne - og vær meget gerne med. Der er gratis adgang, kaffe og kage.