Møde i Fynske Skovkreds torsdag den 12. juni

21. maj 2014
Per C. Christensen / Klaus Jørgensen, formand og næstformand for Fynske skovkreds

Skovforeningen inviterer til møde i Fynske Skovkreds torsdag den 12. juni 2014 klokken 13.00. Alle medlemmer er velkomne.

Mødet holdes på adressen: Gislev Rejser (tidligere Centrovice), Lombjergevej 1, 5750 Ringe.

Dagsorden:
  1. Stormfaldsordningen: Hvad er de vigtigste ændringer i forhold til tidligere, og hvad er desværre ikke løst?
  2. Hvor må mountainbikere køre i skovene, og er der konflikter, som skal håndteres?
  3. Er aftaler om brugerbetaling for friluftsaktiviteter under pres?
  4. Skovforeningens generalforsamling og ekskursion.
  5. Valg af næstformand. Kandidater kan opstilles på mødet. Klaus Jørgensen genopstiller.
  6. Næste møde.
  7. Eventuelt.

Mødet forventes afsluttet ca. kl. 16.00. Drikkevarer og lokaleleje sponsoreres som vanligt af Fynske Skovbrugs Fordelingsforening.

Bemærk at Fynske Skovbrugs Fordelingsforening afholder generalforsamling samme sted umiddelbart inden Skovkredsmødet. Mødestart klokken 12.30. Dagsorden er udsendt separat.