Skovkredsmøde og sommerudflugt i Sjællandske Skovkreds

22. maj 2014
Bo Jung, formand for Sjællandske Skovkreds

Skovforeningen inviterer til sommerudflugt med ledsager og skovkredsmøde i Sjællandske Skovkreds den 10. juni 2014.

Temaet for sommerudflugten er: Hvorfor købe skov, bare fordi man kan?

Program for sommerudflugten

Kl. 10.00: Sommerudflugt til Nyrop Skov, hvor Erik Schultz er vært.

Sommerekskursionen er kredsens årlige udflugt hvor ledsagere er velkomne og ønskede. Medbragt madpakke spises i naturen, hvis vejret tillader det. Ellers trækker vi indendørs i skovfogedhuset. Tilmelding er derfor nødvendig til Bo Jung bo@bojung.dk.

Erik Schulz og skovfoged Klaus Falk vil fortælle om bevægegrunden for at købe skov, planerne med skoven og om alle de ekstra glæder det at eje skov giver.

Husk madpakke.

Mødested: Rødengvej 11, 4180 Sorø, indkørsel fra Grøftevej 20, 4180 Sorø (55 24 08 N – 11 30 17 Ø). Vejen ind i skoven vil være afmærket. Husk parkering langs vejkant lige før/efter huset. Der er knap en km fra indkørslen til huset, så bare kør ind.

Derefter skovkredsmøde

Dagsorden
  1. Stormfaldsordningen: Hvad er de vigtigste ændringer i forhold til tidligere, og hvad er desværre ikke løst?
  2. Hvor må mountainbikere køre i skovene, og er der konflikter, som skal håndteres?
  3. Er aftaler om brugerbetaling for friluftsaktiviteter under pres?
  4. Skovforeningens generalforsamling og ekskursion.
  5. Valg af formand. Kandidater kan opstilles på mødet. Bo Jung er på valg og genopstiller.
  6. Næste møde.
  7. Eventuelt.