Virksomhedsbesøg og møde i Sydlige Jyllands Skovkreds 9. september

17. august 2014
Mogens Lunde, formand for Sydlige Jyllands Skovkreds

Skovforeningen inviterer til virksomhedsbesøg og møde i Sydlige Jyllands Skovkreds tirsdag den 9. september 2014. Alle medlemmer er velkomne.

Kl. 13.00: Rundvisning på Dansk Træemballage A/S, Ørstedsvej 71, 6760 Ribe.

Derefter skovkredsmøde på Hotel Dagmar, Torvet 1, 6760 Ribe.

Dagsorden

1. Hvad gør Skovforeningen for at sikre bedre styring af mountainbikeryttere i skovene og tydeliggørelse af reglerne? Og hvordan kan skovejerne bidrage til arbejdet?

2. Miljøministerens planer for at sikre biologisk mangfoldighed i skovene. Hvad er de vigtige holdepunkter frem til foråret 2015, og hvad gør Skovforeningen?

3. En længe ventet afklaring af forholdet mellem Natura 2000-aftaler og reglerne om krydsoverensstemmelse.

4. Forbedret medlemskommunikation: Mulighed for mail så snart der er nyt fra Skovforeningen.

5. Valg af formand.

6. Eventuelt.

7. Næste møde.

Der serveres kaffe og kringle til en pris af 75 kr. som afregnes individuelt til Hotel Dagmar.

Mødet forventes afsluttet klokken 16.00.