Ekskursion og møde i Sjællandske Skovkreds 9. september

17. august 2014
Bo Jung, formand for Sjællandske Skovkreds

Skovforeningen inviterer til ekskursion og møde i Sjællandske Skovkreds 9. september 2014 klokken 10.00 - 15.00.

Mødested: Læssepladsen, Skjoldenæsvej 140, 4174 Jystrup.

Ekskursion med temaet "Når skoven skal sælges"

Vært: Skovfoged Poul Norup.

Skjoldenæsholm skov har i Poul Norups livslange varetægt flere gange skiftet ejer eller ejerstruktur. Hvad skal man som ejer og administrator tage højde for i sin drift og planlægning når skoven skal sælges? Ekskursionen drejer sig ikke specifikt om Skjoldenæsholm, men hvem er bedre at spørge end Poul Norup.

Medbring madpakke. Drikkevarer sørger værten for.

Der spises frokost og holdes skovkredsmøde på kornloftet på Skjoldenæsholm Avlsgård.

Dagsorden for skovkredsmødet

1. Hvad gør Skovforeningen for at sikre bedre styring af mountainbikeryttere i skovene og tydeliggørelse af reglerne? Og hvordan kan skovejerne bidrage til arbejdet?

2. Miljøministerens planer for at sikre biologisk mangfoldighed i skovene. Hvad er de vigtige holdepunkter frem til foråret 2015, og hvad gør Skovforeningen?

3. En længe ventet afklaring af forholdet mellem Natura 2000-aftaler og reglerne om krydsoverensstemmelse.

4. Forbedret medlemskommunikation: Mulighed for mail så snart der er nyt fra Skovforeningen.

5. Eventuelt.

6. Næste møde