Konference om genudsætning, genindvandring og invasive arter i den danske natur

20. august 2014
Invitation fra dansk IUCN (International Union for Conservation of Nature)

Den danske IUCN-komité inviterer i samarbejde med Folketingets Miljøudvalg til en konference om genudsætning, genindvandring og invasive arter i den danske natur.

Der skal blandt andet diskuteres genudsætning af bison og bæver, ulvens genindvandring til Danmark og mange andre interessante emner.

Politikerne står over for at skulle tage stilling til Natur- og Landbrugskommissionens anbefalinger og Naturplan Danmark.

Målet med konferencen er at give et balanceret input til den politiske proces om emner som fx indvandring af vildsvin, udsætning af bison og invasive arter som fx mårhund.

Konferencen finder sted onsdag den 3. september 2014 kl. 10.00-16.00 i Landstingssalen på Christianborg.

Læs mere om konferencen, program og tilmelding. Tilmelding skal ske inden den 28. august 2014.

Pris 275 kr., inklusive frokost, kaffe og kage.

Konferencen er støttet økonomisk af Miljøministeriet-Naturstyrelsen.