Møde i Fynske Skovkreds 11. juni 2015

20. maj 2015
Per C. Christensen og Klaus Jørgensen, formand og næstformand for Fynske Skovkreds

Skovforeningen inviterer til møde i Fynske Skovkreds torsdag 11. juni 2015. Alle medlemmer er velkomne.

Mødet begynder kl. 13.00 og forventes afsluttet ca. kl. 16.00.

Mødet holdes hos Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg.

Mødet afholdes i umiddelbar forlængelse af generalforsamlingen for Fynske Skovbrugs Fordelingsforening (kl.12.30 til 13.00).

Drikkevarer og lokaleleje sponseres som vanligt af Fynske Skovbrugs Fordelingsforening.

Dagsorden for skovkredsmødet

• Folketingsvalget: Hvem er de fynske kandidater (eller nyvalgte medlemmer) til Folketinget? Mener de allerede noget om skov eller kan de bringes til at interessere sig for skov og skovpolitik?

• Biodiversitet: Hvor ligger sagen politisk, og hvad gør Skovforeningen for at politikerne finder en løsning der er økonomisk bæredygtig for skovene og baseret på frivillighed?

• SKAT har svært ved at forstå at især små skove kan drive erhvervsmæssigt skovbrug. Hvad gør Skovforeningen?

• Genplant Planeten: I første uge af november planter 25.000 skolebørn træer for et bedre klima - og lærer hvordan skovbrug og træ forbedrer klimaet. Vær med, skovejere!

• Natura 2000: Hør om ændringerne i betalingsordningerne og i andre tilskudsordninger.

• Kort referat fra Fynske Skoves Fordelingsforenings generalforsamling.

• Valg af formand. Per C. Christensen er villig til genopstilling for en 2-årig periode, men efterlyser andre kandidater til posten.

• Næste møde.

• Eventuelt.