Ekskursion og møde i Sjællandske Skovkreds 4. juni 2015

20. maj 2015
Bo Jung, formand for Sjællandske Skovkreds

Skovforeningen inviterer til sommerekskursion og møde i Sjællandske Skovkreds torsdag 4. juni 2015 kl. 10.00 - 15.00.

Vært: Godsejer Peter Vagn-Jensen

Mødested: Selchausdalvej 6, 4291 Ruds Vedby.

Velkomst og orientering om godsets aktiviteter holdes i jagtstuen – Madiba.

Samlet kørsel til havnen til Tissø i Lille Fuglede. Emne: fiskeriet og vikingeskibet.

Samlet kørsel til bålhytten – Bomaen – i skoven, hvor frokost og møde holdes.

Medbring madpakke og ledsager. Drikkevarer sørger værten for.

Dagsorden for skovkredsmødet

• Folketingsvalget: Hvem er de sjællandske kandidater (eller nyvalgte medlemmer) til Folketinget? Mener de allerede noget om skov eller kan de bringes til at interessere sig for skov og skovpolitik?

• Biodiversitet: Hvor ligger sagen politisk, og hvad gør Skovforeningen for at politikerne finder en løsning der er økonomisk bæredygtig for skovene og baseret på frivillighed?

• SKAT har svært ved at forstå at især små skove kan drive erhvervsmæssigt skovbrug. Hvad gør Skovforeningen?

• Genplant Planeten: I første uge af november planter 25.000 skolebørn træer for et bedre klima - og lærer hvordan skovbrug og træ forbedrer klimaet. Vær med, skovejere!

• Natura 2000: Hør om ændringerne i betalingsordningerne og i andre tilskudsordninger.

• Valg af næstformand. Anders Grube genopstiller.

• Eventuelt.