To invitationer om skov og klima i august

3. august 2015
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Pro Silva Danmark inviterer til to arrangementer om skov og klima i august.

For begge arrangementer er deltagelse gratis og finansieres af Nordic Energy Research gennem ENERWOODS projektet.

Pro Silva tager forbehold for ændringer i programmerne. Opdaterede programmer og oplysninger om mødested følger på www.prosilva.dk.

Onsdag 19. august kl. 13-17: Ekskursion i Viborg-Holstebro området

Ekskursionen har fokus på brugen af hjælpetræer til at etablere fremtidens stabile og klimatilpassede højproduktive skove.

Ekskursionen arrangeres i samarbejde mellem ProSilva, HedeDanmark og Skov & Landskab, Københavns Universitet.

Tilmelding til Ida Vognstrup Mikkelsen på idamikkelsen@gmail.com senest søndag den 16. august.

Tirsdag 25. august kl. 11-17: Temadag på Skovskolen i Nødebo

Temadagen handler om skovenes dobbeltrolle: Tilpasning til og modvirkning af klimaforandringer.

Hvad er potentialet? Hvordan tilpasser vi bedst skovene allerede nu? Hvordan anvender vi træet og biomassen fornuftigt?

Der vil blive serveret let frokost for deltagerne uden beregning.

Temadagen arrangeres i samarbejde mellem Pro Silva og Skov & Landskab, Københavns Universitet

Tilmelding sker her senest tirsdag 18. august. Begrænset deltagerantal - tilmelding efter først til mølle-princippet.