Afskedsreception for Malene Bendix

1. december 2015
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Malene Bendix, koordinator for Skoven i Skolen, har sagt sin stilling op. Hun tiltræder 1. januar 2016 som formidlingskoordinator i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Malene Bendix har med enestående engagement og fremsynethed gennem 16 år bygget Skoven i Skolen op fra nul til en overvældende succes.

Skoven i Skolen har ramt skolernes behov for at komme ud af klasseværelset, ud i skov, natur og anden virkelighed, for at lave reel faglig undervisning derude. Det gør eleverne sundere, klogere og gladere. Nu er udeundervisning blevet et prioriteret område i dansk undervisningspolitik.

Vi vil savne Malene voldsomt - i Skovforeningen, i skovbruget og i skoleverdenen. Vi ønsker hende al held og lykke i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Skovforeningen afholder afskedsreception onsdag den 16. december kl. 14 på Amalievej  20, 1875 Frederiksberg C. Alle samarbejdspartnere er meget velkomne til at komme og sige farvel til Malene.

Andre nyheder i sagen

1. december 2015
Skoven i Skolen søger koordinator
Her er et job der giver mening. Du kommer til at gøre danske børn sundere, klogere og gladere. Du skal udvikle og drive Skoven i Skolens arbejde for mere og bedre udeundervisning i skov og natur over hele Danmark.