Invitation: Åbne skovkredsmøder om EU's tømmerforordning

9. februar 2016
Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Naturstyrelsen er ved at lægge sidste hånd på vejledningen til skovejere om EU’s tømmerforordning. Den var i høring fra 10. november 2015 til 5. januar 2016, og Skovforeningen afgav dette høringssvar med disse detaljerede bemærkninger.

På fem åbne skovkredsmøder vil Naturstyrelsen præsentere vejledningen og hvad kravene til et due diligence-system vil komme til at betyde for en dansk skovejer. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Derefter vil Skovforeningen præsentere:
  • Den nationale risikovurdering af dansk skovbrug som kan gøre det mindre bureaukratisk at afsætte flis i fremtiden.

• Forventninger til hvad vi forventer at regeringen er på vej med af skovpolitik i dette forår (naturpakke og et nationalt skovprogram) - og hvad vi vil gøre ved det.

• Skovens Dag 2016 og Genplant Planeten 2016 til formidling af skov, skovbrug og træ til voksne og børn - og hvor vi beder om maksimal opbakning fra de enkelte skovejendomme ved selv at afholde arrangementer.
Alle er velkomne, og der er gratis adgang, kaffe og kage.

Tilmelding nødvendig

Møderne er åbne for alle.

Af hensyn til serveringen beder vi om tilmelding til ia@skovforeningen.dk senest 1 uge før det møde man ønsker at deltage i - og husk at skrive hvilket møde du vil deltage i.

Møderne afholdes således:
  • Nordlige Jylland: Tirsdag 8. marts kl. 13-16 på Rindsholm Kro, Gl. Århusvej 323, 8800 Viborg

• Fyn: Mandag 14. marts kl. 13-16 hos Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg

• Sjælland: Tirsdag 15. marts kl. 13-16 på Selchausdal, Selchausdalvej 6, 4291 Ruds Vedby

• Sydlige Jylland: Tirsdag 5. april kl. 13-16 på Kirstinelyst, Frederikshåbvej 41, 7183 Randbøl

• Storstrøm: Mandag 11. april.