Møde og ekskursion i Fynske Skovkreds 15. juni

20. maj 2016
Per C. Christensen og Klaus Jørgensen, formand og næstformand for Fynske Skovkreds

Skovforeningen inviterer til møde og ekskursion i Fynske Skovkreds onsdag den 15. juni 2016

Vejledende tilmelding til ia@skovforeningen.dk senest 13. juni 2016.

Programmet er:

Møde kl. 12.30

Mødet holdes på Hvidkilde Gods, Fåborgvej 260, 5700 Svendborg.

Mødet afholdes i umiddelbar forlængelse af generalforsamlingen for Fynske Skovbrugs Fordelingsforening, som er fra 12.00 til 12.30.

Dagsorden:
  1. Nyt fra Skovforeningen.
  2. Valg af næstformand. Klaus Jørgensen genopstiller ikke, så der efterlyses andre kandidater til posten.
  3. Næste møde.
  4. Eventuelt. Herunder evt. nyt fra Fynske Skoves Fordelingsforenings generalforsamling.

Ekskursion cirka kl. 13.45

Efter det (hurtige) ordinære møde tager vi i skoven (Skovmarksvej 40) på Hvidkilde, hvor vi skal se og høre om den nye og meget spændende mountainbike-banes tilblivelse.

Der vil ved skovturens begyndelse blive serveret en lille sandwich + drikkevarer.

Man kan orientere sig på forhånd ved at studere disse links:
På Hvidkilde er der også mange spændende emner at drøfte. Værterne agter at fortælle om de kulturer vi passerer, ligesom værterne vil fortælle om de tanker de gør sig op til det kommende generationsskifte.

Generelt er alle velkommen til at stille spørgsmål på ekskursionen.

Hvis du medbringer egen cykel, skal medbring som minimum også egen hjelm. 3 personer er allerede kommet på hospitalet.

Arrangementet forventes afsluttet ca. kl. 16.00. Sandwich, drikkevarer og lokaleleje sponsoreres som vanligt af Fynske Skovbrugs Fordelingsforening.