Møde og ekskursion i Storstrøms Skovkreds 7. september 2017

22. august 2017
Marie Louise Friderichsen og Jens Rasmussen, formand og næstformand for Storstrøms Skovkreds

Skovforeningen inviterer til Skovkredsmøde og ekskursion i Storstrøms Skovkreds torsdag den 7. september 2017 klokken 13.00 – 16.30.

Mødested: Mejerigaarden, Gl. Landevej 87, 4874 Gedser.

Alle er velkomne.

Dagsorden for skovkredsmødet

1. Medlemsundersøgelse: Resultater fra spørgeskemaundersøgelsen og dine ønsker til Skovforeningen.

2. Vandløbsforvaltning. Områdeplanerne 2017 og ny kommende lovgivning: Hvordan sikrer vi skovene en ny og bedre vandløbsforvaltning?

3. Hvorfor sagde vi nej tak til statens registrering af naturværdier i de private skove?

4. Nyt fra repræsentanter i lokale råd og nævn.

5. Valg af næstformand.
Kaffe og kage kan købes for en pris af 75 kr.

Tilmelding til mødet senest 29/8 2017 til ia@skovforeningen.dk.

Ekskursion

Efter mødet er der ekskursion til Bøtø Skov, hvor Skovfoged Thyge Andersen vil fortælle om Den Danske Naturfonds køb af skoven og planer for fremtiden.

Skoven ved Bøtø på det sydlige Falster skal være levested for flere af de sjældne arter i den danske natur. Et storstilet projekt til 15 mio. kr. skal omdanne 153 ha mørke granbevoksninger til lyse skove med åbne sletter, der afgræsses af kvæg og vildheste. Læs mere på Den Danske Naturfonds hjemmeside.