Møde og ekskursion i Sjællandske Skovkreds 12. september 2017

25. august 2017
Bo Jung og Anders Grube, formand og næstformand for Sjællandske Skovkreds

Skovforeningen inviterer til skovkredsmøde og ekskursion i Sjællandske Skovkreds tirsdag den 12. september 2017 klokken 11.00 – 15.00. Alle er velkomne.

Program

Arrangementet starter med ekskursionen, hvorefter der spises frokost. Efterfølgende holdes skovkredsmøde.

Tema og vært for ekskursionen

Den biologiske elites brug/misbrug af privat ejendom og brug af offentlige midler. Publikum vs. professionelt jagtvæsen og skovdrift.

Skovfoged Ulrich Bruus Madsen, Humleore Skovdistrikt er vært for årets sommerekskursion.

Ledsagere og gode madpakker medbringes.

Mødested

Humleore Skovdistrikt, Ejdamsvej 27, 4140 Borup.

Dagsordenen for skovkredsmødet

1. Medlemsundersøgelse: Resultater fra spørgeskemaundersøgelsen og dine ønsker til Skovforeningen.

2. Vandløbsforvaltning. Områdeplanerne 2017 og ny kommende lovgivning: Hvordan sikrer vi skovene en ny og bedre vandløbsforvaltning?

3. Hvorfor sagde vi nej tak til statens registrering af naturværdier i de private skove?

4. Nyt fra repræsentanter i lokale råd og nævn.

5. Valg af næstformand.
Der serveres øl, vand og kaffe til skovkredsmødet.