Handelskontoret i 2006

Den 24. januar 2006
Af Martin Einfeldt, Dansk Skovforening

Den store udfordring for DSH i 2005 var at sikre den bedst mulige afsætning af den store mængde nåletræ som skovejerne stod med efter stormen 8. januar 2005. Samtidig har DSH brugt ressourcer på at markedsføre løvtræ på eksportmarkederne.

Anstrengelserne har båret frugt, og DSH kan nu tilbyde samarbejde med skovene om handel med stadig flere træprodukter.

I forhold til tidligere år har DSH øget sin omsætning af både løv- og nåletræ, og der er kommet flere nye leverandører og kunder til i perioden.

DSH investerer nu i en forbedring af råtræterminalen i Fredericia for at styrke salget af dansk træ. I foråret flyttes DSHs domicil også til Fredericia.

Ny hjemmeside med nyhedsbrevDanske Skoves Handelskontors hjemmeside - http://www.dshwood.dk/- er blevet større og bedre.

Brug hjemmesiden til at lære firmaet bedre at kende og se købstilbudene til skovejerne.

Handelskontoret udsender et gratis nyhedsbrev. Tilmelding sker på forsiden af hjemmesiden.