Nye kompetencer til dig og din virksomhed

18. januar 2007
Efteruddannelseskoordinator Anne Nysted, Skov & Landskab

Notat til fagpressen fra Skov & Landskab, d. 17. januar 2007

Skov & Landskabs kursusprogram for 2007 er netop udkommet. Programmet indeholder et større udbud af faglige arrangementer end nogensinde før.

I det nye kursusprogram byder vi inden for til en verden med nyt fra forskningen lige fra levende kirkegårde, invasive arter til ro i sjælen, pleje af træer og byer uden grænser, alt sammen med fokus på at relatere forskningen til praksis og handling.

Skov & Landskab udbyder mere end 40 arrangementer indenfor bl.a.: "Skovdrift", "Natur- og landskabspleje", "Parkforvaltning", "Bynær skov" og "Friluftsliv og sundhed". Hertil kommer vores udbud af master- og diplomuddannelser, f.eks. i parkvirksomhed.

Arrangementerne varierer fra temadage af en halv dags varighed, konferencer og seminarer til kurser fra 3-5 dage og afholdes forskellige steder i landet. Alle kurserne har relation til emnerne skov, landskab og planlægning.

Læs mere om Skov & Landskabs kurser, temadage og konferencer

Efteruddannelseskoordinator
Anne Nysted
Email: anyc@life.ku.dk

Link til kursusprogrammet i PDF-format: http://www.sl.kvl.dk/upload/kursuskat07.pdf
Skov & Landskab
Email: SL@life.ku.dk
www.SL.life.ku.dk

Skov & Landskab er et selvstændigt center for forskning, undervisning, formidling og rådgivning vedr. skov, landskab og planlægning ved Københavns Universitet.

Fra den 1. januar 2007 har Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole fået nyt navn: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer ved Københavns Universitet.