Afskedsreception for Martin Einfeldt torsdag den 15. december

Efter 23 år forlader Martin Einfeldt Dansk Skovforening. Skovforeningen ønsker Martin held og lykke med sin nye kommunikationsvirksomhed og inviterer til afskedsreception 15. december.

Martin Einfeldt, Skovforeningens kommunikationschef, forlader Skovforeningen fra årsskiftet.

Martin har gennem sin 23-årige ansættelse arbejdet utrætteligt til gavn for skovejerne og skovbruget, og vi vil savne ham. Vi ønsker Martin god vind med sin nye kommunikationsvirksomhed Firmaet Martin Einfeldt.

Skovforeningen afholder afskedsreception for Martin Einfeldt torsdag den 15. december klokken 14.30 – 16.00 på Amalievej 20, 1875 Frederiksberg C. Alle samarbejdspartnere er meget velkomne til at komme og sige farvel til Martin.