Skovens produkter

NB. Denne side og dens  undersider er ikke færdig lavet. Vi arbejder hårdt på at færdiggøre siderne.

Danmarks skove er ofte forretninger der producerer det miljøvenlige råstof træ. Men skovene tilbyder også mange andre produkter og oplevelser. Her på hjemmesiden kan du finde skovejere der sælger:

Brænde

Du kan købe brænde i skove over hele Danmark. Her kan du se et kort og en liste over skove som sælger brænde.

Boliger til leje

Flere af vores medlemmer har huse til leje rundt om i Danmark, der ofte er smukt og naturnært beliggende. Se hvor der er ledige lejeboliger.

Jagt

Mange skovejere udlejer jagten i deres skov eller afholder jagter, hvor du kan købe en plads. Her kan du finde skove, der lejer jagt ud.

Træklatring i skov

Du skal have skovejerens tilladelse til at klatre i skovens træer. Her kan du se et kort og en liste over skove der tilbyder træklatring

Orienteringsløb

Hvis du vil løbe orienteringsløb i en privat skov kræver det tilladelse fra skovejeren. Her kan du se et kort og en liste over skove der tilbyder O-løb .

Ridning i privat skov

Hvis du vil ride i privat skov kræver det tilladelse fra skovejeren. Her kan du se et kort og en liste over private skovejere der sælger ridekort til skoven.

Mountainbike

Vil du ud og køre på de små sjove stier i skoven kræver det skovejerens tilladelse eller at der er etableret særlige spor til mountainbikes. Her kan du se et kort og en liste over skove der har særlige spor til moutainbikes.

Teambuilding og events

Skoven er en oplagt kulisse for teambuilding og events. Overvejer du at afholde dit næste firmaarrangement i grønne naturområder? Find skove der tilbyder at afholde events her.

Gravpladser for dyr i skoven

Der er flere steder hvor det er muligt at få begravet kæledyret i skoven. Her kan du se et kort og en liste over skovejere, der har gravpladser for dyr.

Ture i skoven

Vil du ud og gå eller cykle en tur, så er du velkommen i de private skove. Flere skovejere har lavet vandreruter i skoven. Find inspiration til din skovtur her.