Udgivelser

Bladene læses af alle som til daglig arbejder med skovbrug og naturpleje.

Bestil abonnement på Skoven og Skoven-Nyt

Liselotte Nissen

E-mail: lln@skovforeningen.dk

Skoven

SKOVEN udkommer en gang om måneden og er et magasin i A4 format.

Skoven-Nyt

Skoven-Nyt udkommer elektronisk via e-mail ca. 2-3 gange om måneden eller efter behov.

Skovbrugets Indkøbsguide

Leverandørregister for skovbrug i Danmark – udsendes til SKOVENs abonnenter hvert år i november.

Bøger og hæfter

Køb bøger og hæfter der henvender sig til studerende samt personer med interesse i skov og skovbrug.

Om Dansk Skovforening

Læs om Dansk Skovforening i vores profilbrochure.

Produkter

Skovforeningen udgiver to tidsskrifter som holder dig opdateret på den faglige udvikling inden for erhvervet. Bladene læses af alle som til daglig arbejder med skovbrug og naturpleje.

Forsikring af skov

Du kan gennem Dansk Skovforening tegne forsikringer i forbindelse med stormfald og produktansvar.

Køb skilte og kort

Dansk Skovforeningen sælger diverse sankekort, ridekort, skilte med mere til skovejere.

Skovskilte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In non ipsum viverra, euismod ipsum non, vehicula enim. Suspendisse ut ex dapibus, elementum leo at, dignissim dolor. Vivamus ultricies dui mauris,

Skovøkonomisk tabelværk

Et PC program der kan støtte administratorer af skov i økonomiske kalkulationer.

Annoncer i Skovforeningens tidsskrifter

Med Skovforeningens tidsskrifter og Indkøbsguiden har du gode muligheder for at få dit budskab ud til skovbranchen.

Du kan annoncere i: Tidskriftet Skoven, Skoven Nyt og Skovbrugets indkøbsguide.

Vedrørende annoncer  kontakt:
Liselotte Nissen, Tlf.: 3378 5215 , E-mail: lln@skovforeningen.dk