Skoven-Nyt

Skoven-Nyt udkommer elektronisk via e-mail ca. 2-3 gange om måneden, men kan udsendes med kort varsel hvis du har annoncer der skal hurtigt ud.

Skoven-Nyt er velegnet til annoncer for stillinger, kurser, receptioner og aktuelle tilbud på planter, udstyr, råtræ osv.

Hvordan kan jeg modtage Skoven-Nyt?

Skoven-Nyt er den del af dit abonnement på Skoven – så ved at indsende din e-mail vil du modtage det.

Hvor mange modtager Skoven-Nyt?

Der er ca. 2000 personer der modtager Skoven-Nyt via e-mail.

Ny e-mailadresse?

Husk at melde adresse og e-mail ændring til redaktionen på email: lln@skovforeningen.dk

Annoncér i  Skoven-Nyt

Med en annonce i Skoven-Nyt kommer du hurtigt i kontakt med alle inden for det praktiske skovbrug.

Bestil abonnement på Skoven og Skoven-Nyt

Kontakt Liselotte Nissen,
lln@skovforeningen.dk eller telefon 3378 5215

Annoncér i Skoven-Nyt

Skoven-Nyt udsendes via e-mail.

Skoven-Nyt kan udsendes med kort varsel hvis du har annoncer der skal hurtigt ud

Skoven-Nyt er velegnet til annoncer for:

• stillinger
  • kurser
  • receptioner
  • aktuelle tilbud på planter, udstyr, køb af træ osv.

Annoncer: Kontakt Liselotte Nissen, lln@skovforeningen.dk.
telefon 33 78 52 15.

Abonnement: Tilmeld din mail adresse til redaktionen, så modtager du Skoven Nyt i din mailboks (hvis du ikke allerede har gjort det).

Det er gratis at modtage Skoven-Nyt elektronisk hvis du er medlem af Dansk Skovforening eller du abonnere på Dansk Skovforenings blad Skoven.

Annoncér i tidsskriftet Skoven

Med Skovforeningens tidsskrifter og Indkøbsguiden har du gode muligheder for at få dit budskab ud til skovbranchen.

Vedrørende annoncer kortakt:
Liselotte Nissen, Tlf.: 3378 5215 , E-mail: lln@skovforeningen.dk